Parel Extract

PAREL EXTRACT – Onze Secret!

Parel extract vormt de basis van alle huidverzorgingsproducten van Rawa Secrets. Het is hét schoonheidselixer en al sinds de traditionele Chinese geneeskunst bekend. Het bestaat uit een natuurlijk complex op basis van zee mineraalwater en bevat naast veel sporenelementen zoals bijvoorbeeld zink, selenium, lithium, fosfor, jodium, ijzer en magnesium ook meer dan twintig verschillende aminozuren, die de huid perfect beschermen, herstellen en soepel houden.  

Deze unieke samenstelling versnelt de natuurlijke celstofwisseling van de huid en vermindert onzuiverheden en roodheid van de huid. De toon wordt verbeterd en het huidbeeld wordt verfijnd. Door de waardevolle mineralen en essentiële aminozuren van het Parel extract wordt de huid gevoed, gehydrateerd en geëgaliseerd. Het huidverouderingsproces kan daarmee duidelijk vertraagd worden.

Bovendien ondersteunt Parel extract de hydratatie van de huid en beschermt het tegen invloeden van buitenaf. De antioxidanten in Parel extract beschermen de huid tegen vrije radicalen zoals zonlicht (UV-A & UV-B). Daarnaast ondersteunt het Parel extract het regenererend vermogen van het celweefsel, worden poriën verkleind en vermindert het de roodheid en irritatie van de huid. Ook bij de verzorging van gepigmenteerde huid wordt het succesvol gebruikt.

Naast de goede huidopname, stimuleert Parel extract de productie van collageen en verbetert de elasticiteit van de huid op een natuurlijke manier. Door de duidelijk huidverzorgende en opbouwende werking reguleert het Parel extract permanent en intensief de huidvochtigheid, versnelt het de huidvernieuwing en verhoogt het de vitaliteit van de huid. Parel extract is in gecertificeerde natuurcosmetica toegestaan.