Filosofie van Rawa Secrets

Rawa Secrets is een jong bedrijf dat zich volledig toelegt op wellness en wellbeing producten. Onze missie is om onze producten van zeer hoogwaardige kwaliteit op het gebied van huidverzorging en parfums betaalbaar aan te bieden. 

Rawa Secrets is opgericht door Joanne Vogelenzang. Het merk is ontstaan door een verblijf op het eiland Rawa, een uniek, rustig en prachtig eilandje in de Zuid-Chinese zee. Een prachtig nog onontdekt stukje natuurschoon. Hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en mooie strandhuisjes. Jaren later tijdens een vakantie op de Malediven kreeg zij een flashback naar het eilandje Rawa. Het mooie eiland Rawa gaf haar dezelfde beleving, dezelfde kwaliteit van verblijf als op de prachtige Malediven. Echter was het eiland Rawa aantoonbaar goedkoper. De uiteindelijke stap om te starten was naar aanleiding van een aflevering van het programma ‘De Rekenkamer’ van de KRO. Tijdens deze aflevering werd een bekende en populaire parfum geanalyseerd. Het bleek dat deze parfum een kostprijs had van € 6,87 (verkoopprijs 50 ml € 90,-). Een verhouding die buiten proportie is. Met deze gedachtengoed zette zij Rawa Secrets op, een merk dat geen last heeft van marketing-, retail- en distributiekosten waardoor de producten tegen een lagere prijs kunnen worden aangeboden, terwijl de kwaliteit en beleving gelijkwaardig zijn aan de topmerken!

De producten van Rawa Secrets zijn speciaal voor Rawa Secrets ontwikkeld en geproduceerd in Nederland in samenwerking met vooraanstaande laboratoria. Rawa Secrets heeft de gehele huidverzorgingslijn gebaseerd op de uitzonderlijke eigenschappen van het Parel extract. Zorgvuldig zijn alle ingrediënten uitgezocht en samengesteld dat geleid heeft tot een prachtig hoogwaardig assortiment. De producten worden via de RS One Day Shops, de RS WebShop en via Beauty salons verkocht. Uitleg en advies staan bij Rawa Secrets voorop, net zoals bij elke Beauty salon. De salons worden dan bij ons ook professioneel ondersteund met allerlei trainingen bij de Rawa Secrets Academy.

Ontdek de topproducten van Rawa Secrets!


Rawa Secrets. Impossible Possible.