Werken met Rawa Secrets

WERKEN MET RAWA SECRETS IN JE SALON?

Heb jij je eigen Schoonheidssalon en wil je graag werken met vernieuwende, natuurlijke, betaalbare en kwalitatief hoogwaardige producten? Dan laten wij je graag kennis maken met de producten van Rawa Secrets. In je salon heb je de mogelijkheid om met onze producten te werken en deze ook te verkopen.

Rawa Secrets heeft producten met hoogwaardige ingrediënten waarbij de beleving en kwaliteit gelijkwaardig zijn aan die van de duurdere topmerken. Doordat Rawa Secrets betaalbaarder is dan deze merken zijn de producten van Rawa Secrets ideaal voor de mensen die voor huidverzorging en -verbetering willen gaan, maar daar niet te veel voor willen betalen. Alle producten zijn exclusief voor Rawa Secrets ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De huidverzorgingsproducten zijn uniek en hebben allemaal iets met elkaar gemeen: het Parel extract. Dat is dé Secret van Rawa Secrets!

De verschillende Skincare lijnen bestaan uit uitgekiende recepturen waarbij naast het unieke Parel extract gekozen is voor een hoge concentratie aan werkstoffen. De salonverpakkingen van Rawa Secrets bestaan uit een Reinigingslijn, de Balance Hydratinglijn en de Revital Anti-Aginglijn. In totaal negen producten. De Reingingslijn kent een luxe Intensiv Cleansing Gel op basis van sucragel, een verfrissende alcholvrije Vitalizing Cleansing Tonic en een Intensiv Facial Peeling op bais van natuurlijke bamboe-extracten. De Balance Hydratinglijn en de Revital Anti-Aginglijn hebben beiden een speciaal ontwikkelde dag- en nachtcrème waarbij de Hydratinglijn een verfrissend voedende Balance Cream Mask kent en de Revital Anti-Aginglijn een luxe milde en tevens krachtige Revital Anti-Aging Mask.

Daarnaast is het mogelijk om de parfums van Rawa Secrets in je schoonheidssalon te verkopen. Deze parfums bieden de gelijkwaardige beleving en kwaliteit als dat van de topmerken, echter voor een betaalbare prijs. Rawa Secrets heeft 35 damesgeuren en 15 herengeuren in haar assortiment. Allemaal in verpakkingen van 100 ml. 

 

Wat Rawa Secrets voor jouw salon kan betekenen?
- Unieke producten van hoogwaardige kwaliteit die gemaakt zijn op basis van natuurlijke grondstoffen.
- Een uniek bestandsdeel in alle producten, namelijk het Parel extract
- Geweldige prijs-kwaliteitverhouding.
- Een gepassioneerd en enthousiast team dat voor jou klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden en je van de gewenste informatie te voorzien.
- Professionele ondersteuning, zoals trainingsdagen.
- Ondersteuning van je salon met promotiematerialen, zoals flyers, posters, etc.
- Je kunt eenvoudig via de website of via je aangewezen accountmanager een order plaatsen en wij leveren dan snel uit onze voorraad. 

Meer informatie over de mogelijkheden van Rawa Secrets voor jouw salon? Neem dan contact op met info@rawasecrets.nl en wij sturen je dan graag alle informatie toe.