Organiseer een RS Beauty Workshop

Organiseer een RS Beauty Workshop als RS Host en geniet van de vele voordelen

Ben je nieuwsgierig naar onze producten en wil je ze samen met je vriendinnen, kennissen, collega’s of buren testen, voelen en ruiken? Organiseer dan samen met een RS Pro (een vakbekwame en enthousiaste adviseur/adviseuse) een RS Beauty Workshop bij jou thuis. Tijdens een RS Beauty Workshop maken jullie direct kennis met onze kwalitatief hoogwaardige producten en ontvangen jullie waardevolle adviezen en tips waar je huid blij én mooi van wordt! 

Maak als RS Host kennis met onze producten
In een ontspannen en gezellige sfeer bij jou aan de eettafel krijgen jullie uitleg en advies van de RS Pro over onze prachtige huidverzorgingslijn. Je leert in de praktijk waarom huidverzorging belangrijk is, wat de stappen zijn in een goede verzorging en hoe je dit tot een eenvoudig dagelijk ritueel kunt maken. Ondereel van de RS Beauty Workshop zijn de heerlijke RS Parfums. De RS Pro adviseert graag welk geur het beste bij iemand past.

Tijdens een RS Beauty Workshop leer je niet alleen Rawa Secrets kennen en haar producten, tegelijkertijd genieten jullie van een gezellige avond of ochtend! 


Voordelen RS Host
Als RS Host profiteer je van vele voordelen:

  • Je ontvangt een boekingscadeau t.w.v. € 15,-.
  • Je krijgt gratis RS producten t.w.v. 10% over de RS Beauty Workshop omzet.
  • En een grote keuze uit allerlei aanbiedingen.

Nodig minimaal 3 gasten uit, zet een kopje koffie of thee met iets lekkers klaar en jouw RS Pro zorgt voor de rest!

RS Host worden?
Via info@rawasecrets.nl kun je aanvragen waar een RS Pro van Rawa Secrets bij jou in de buurt actief is. Zij/hij neemt graag contact met je op en bespreekt welke mogelijkheden er zijn om samen met jou als RS Host een RS Beauty Workshop te organiseren.