Ontstaan Rawa Secrets

Rawa Secrets is een jong bedrijf dat zich volledig toelegt op wellness en wellbeing producten. Haar missie is om haar producten van zeer hoogwaardige kwaliteit op het gebied van huidverzorging en parfums bereikbaar en betaalbaar te maken voor het grote publiek.

Rawa Secrets is opgericht door Joanne Vogelenzang. Het merk is ontstaan door haar verblijf op het eiland Rawa, een uniek, rustig en prachtig eilandje in de Zuid-Chinese zee. Een schitterend nog onontdekt stukje natuurschoon. Hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en mooie strandhuisjes. Dat samen met de heerlijke geuren van de prachtige bloemen en de zachte zeebries was het recept voor Joanne wat haar op Rawa een wellness en wellbeing gevoel gaf. Rawa was voor haar de parel onder vakantiebestemmingen. Jaren later tijdens een vakantie op de Malediven kreeg zij een flashback naar het eilandje Rawa. Het mooie eiland Rawa gaf haar dezelfde beleving, dezelfde kwaliteit van verblijf als op de prachtige Malediven. Echter was het eiland Rawa aantoonbaar goedkoper. Dat bracht haar aan het denken: topkwaliteit hoeft niet duur te zijn.

De uiteindelijke stap om te starten was naar aanleiding van een aflevering van het programma ‘De Rekenkamer’ van de KRO. Tijdens deze aflevering werd een bekende en populaire parfum geanalyseerd. Het bleek dat deze parfum een kostprijs had van € 6,87 (verkoopprijs 50 ml € 90,-). Een verhouding die buiten proportie is.

De kostprijs versus consumentenprijs blijkt ver uit elkaar te liggen; het zijn de marketing-, retail- en distributie kosten plus de psychologische ‘mindset’ dat een topmerk ‘goed is’ en wat het product zo duur maakt. Gesterkt door de informatie uit deze aflevering was zij ervan overtuigd dat hoogwaardige kwaliteitsproducten aantrekkelijker op de markt gebracht kunnen worden.

Met deze kennis is het merk Rawa Secrets ontstaan, een collectie wellness en wellbeing producten met een hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Rawa Secrets kan haar producten tegen een lagere prijs aanbieden doordat zij geen gebruik maakt van traditionele verkoopkanalen. De producten van Rawa Secrets zijn te koop via de RS WebShop, RS Beauty Workshops en bij (schoonheids)salons.

Door het unieke salessysteem, waarbij advies, flexibiliteit en passie voorop staan heeft Rawa Secrets veel RS Ondernemers en RS Pro’s (Professionals) aan zich weten te binden. Iedere maand komen er meer enthousiaste RS Ondernemers en RS Pro’s bij die zich in willen zetten om hun eigen business op te zetten. Middels de RS aanbevelingsmarketing – een variant van directe verkoop- weten de RS Ondernemers en de RS pro’s hun netwerk uit te bouwen. Zij worden daarbij door Rawa Secrets professioneel ondersteund door allerlei trainingen bij de Rawa Secrets Academy.

Trots is Rawa Secrets op haar producten die exclusief voor haar in Nederland worden geproduceerd. Zorgvuldig zijn alle ingrediënten uitgezocht en samengesteld wat geleid heeft tot een prachtig assortiment.

Ontdek de topproducten van Rawa Secrets!

 

Rawa Secrets. Impossible Possible