Retourneren & ruilen

Binnen hoeveel dagen kunnen de producten worden terug gestuurd?
14 dagen

Ben je niet tevreden over het product? Stuur het product dan binnen 14 dagen terug in originele staat en verpakking.

Welke voorwaarde zitten er aan de retour en ruil procedure?
Heb je spijt van je aankoop of voldoet het niet aan je verwachtingen? Dan kun je het binnen 14 dagen terugsturen. Rawa Secrets neemt alleen retour artikelen in behandeling wanneer de producten in originele staat en verpakking worden teruggestuurd in de oorspronkelijke verzenddoos van Rawa Secrets. Reeds geopende verpakkingen of gebruikte goederen kunnen wij helaas niet retour nemen. Bij beschadigde producten of producten die gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht voor de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen. 

Hoe moet ik een product retourneren?
Wil je één of meerdere producten van Rawa Secrets retourneren? Lever de producten in orginele staat en verzenddoos binnen 14 dagen in bij een postkantoor bij jou in de buurt voorzien van een ingevuld Herroepingsformulier.  

Je kunt de artikelen in orginele verpakking met het herroepingsformulier naar het volgende adres sturen:

Roller Mode Warehouse
T.a.v. Rawa Secrets
Parralelweg 7
3981 HG in Bunnik
Nederland

De verzendkosten van de producten die je per post wilt ruilen of retourneren zijn voor eigen rekening. Rawa Secrets accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours.

Ik heb na de retourzending geen bevestiging van ontvangst gekregen?
Wij doen ons uiterste best om je retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Heb je 14 dagen na je retourzending nog geen bericht ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice en stuur een e-mail naar klantenservice@rawasecrets.nl