Veelgestelde vragen

Waar zijn de producten van Rawa Secrets verkrijgbaar?
De producten van Rawa Secrets zijn verkrijgbaar in de RS webshop. Ook is het mogelijk door het bezoeken of het organiseren van een RS One Day Shop de producten te bestellen, te ervaren en te beleven.

Waarom worden de producten niet in reguliere winkels verkocht?
In winkels worden vaak extreem hoge schap- en winkelbijdrages gevraagd.  Wij vinden het zonde en onnodig om de prijs van de producten om deze reden te verhogen. Wij besteden het geld liever aan hoogwaardige ingrediënten voor een hoge kwaliteit.

Zijn de producten van Rawa Secrets kwalitatief precies hetzelfde als de topmerken en waarom zijn RS producten zoveel goedkoper? 
Rawa Secrets wil je met haar producten terugbrengen naar de filosofie van Rawa, de beleving van dit eiland, de Malediven en de prijs. De producten van Rawa Secrets zijn kwalitatief en qua beleving gelijkwaardig aan de dure merken, maar het zijn zeker geen kopieën! Rawa Secrets werkt ook met de beste ingrediënten (kwalitatief hoogwaardig) die zij in samenwerking met een vooraanstaand laboratorium zelf produceert. Een product hoeft niet veel duurder te worden om er een topproduct van te maken. Zelfs bij een maximaal mogelijke toevoeging, stijgt de kostprijs niet enorm. Daarom kan Rawa Secrets een topproduct maken voor een relatief lage kostprijs. 

Het zijn juist de enorme marketingkosten, reclamekosten, distributiekosten, kosten schapruimte in winkels en hoge winstverwachtingen van aandeelhouders die de producten onnodig duur maken. Deze kosten maakt/heeft Rawa Secrets niet en daarom zijn onze producten betaalbaar voor iedereen en hebben ze een gelijkwaardige kwaliteit en beleving als de topmerken.

Kan ik ook een RS One Day Shop bezoeken zonder dat ik de RS Host ken?
Wij vinden het alleen maar leuk wanneer er belangstelling is voor het bezoeken van een RS One Day Shop. Het is daarom in sommige gevallen mogelijk om een RS One Day Shop te bezoeken zonder dat je de RS Host kent, dit gaat altijd  in overleg met de RS Host. Wij vragen je daarom eerst contact op te nemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar klantenservice@rawasecrets.nl. Wij bekijken of er binnenkort een RS One Day Shop gepland staat bij jou in de buurt.  In overleg met de RS Host wordt er besloten of er een mogelijkheid is om de RS One Day Shop te bezoeken. 

Kan ik ook werken voor Rawa Secrets?
Rawa Secrets biedt iedereen de mogelijkheid om plezier, flexibiliteit en het werken met mooie producten te combineren. Rawa Secrets heeft verschillende aantrekkelijke samenwerkingsopties, waarvan er ongetwijfeld één bij jou past. Bekijk samenwerken voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@rawasecrets.nl.

Hoelang zijn de producten houdbaar?
De huidverzorgingsproducten zijn na het openen 12 maanden houdbaar. Behalve de Lip Treatment, deze crème is na het openen 6 maanden houdbaar.

Alle parfums van Rawa Secrets zijn na het openen 24 maanden houdbaar.

Hoe kan ik de producten het beste bewaren?
De huidverzorgingsproducten kan je het best bewaren op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat je na het gebruik van de crème het potje of tube goed afsluit, dit voorkomt uitdroging van de crème.

RS parfum kun je het best bewaren op een donkere en koele plek. Dit voorkomt dat de kleur en geur worden aangetast. Zolang parfum op de juiste manier wordt bewaard kan het 2 jaar goed blijven. Begint de parfum donkerder van kleur te worden dan kun je het beste een nieuw exemplaar aanschaffen.

Op welke leeftijd kan ik het best beginnen met huidverzorging?
In de regel kun je niet vroeg genoeg beginnen met de verzorging van je huid . Een goede verzorging is fundamenteel en bepaalt mede hoe je er over twintig, dertig jaar uit ziet. In het algemeen geldt dat het aan te raden is om boven de twintig in ieder geval een geschikte dag- en nachtcrème te gebruiken.

Hoe beoordeel ik een crème?
De meeste crèmes hebben tijd nodig voordat ze resultaten geven. Ga dus niet over één nacht ijs en beoordeel een crème pas na verloop van tijd. Het kan dus zijn dat je huid in het begin bij het gebruik van een nieuwe crème ietwat onrustig reageert. Dit is tijdelijk en heeft te maken met het feit dat je huid moet wennen aan de nieuwe ingrediënten.

Wat is het verschil tussen de RS Vezel doeken en de gewone microvezel doekjes?
De RS Vezel producten zijn veel verder doorontwikkeld en Rawa Secrets past de nieuwste technieken toe: de RS Vezel is een zeer hoogwaardige microvezel;

De krachtige vezels zijn duurzaam en zelfs na vele malen wassen doen ze het schoonmaakwerk nog steeds optimaal. De ‘gewone’ microvezeldoeken hebben gemiddeld circa 1300 filamenten op een vierkante cm. De RS Vezel doeken maar liefst 52.000 filamenten op een vierkante cm!.Oftewel: 35.5 keer meer en daardoor een uitstekend schoonmaakresultaat! De vochtopname is hierdoor vele male hoger dan de 'gewone' microvezelddoeken. Je schoonmaakwerk is bovendien hierdoor sneller en eenvoudiger klaar. De RS Vezeldoeken zijn zeer geschikt voor mensen met minder kracht in hun handen!