Samenwerken

Samenwerken met Rawa Secrets 

Rawa Secrets biedt je de mogelijkheid om plezier, flexibiliteit en het werken met mooie producten te combineren. Bij Rawa Secrets beslis jijzelf waar en wanneer je aan het werk wilt. Je creëert je eigen carrière en beheert je eigen tijd. Op deze manier heb je niet alleen de vrijheid in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, maar ook tijd voor jezelf en je familie.

Rawa Secrets heeft verschillende aantrekkelijke samenwerkingsopties, waarvan er ongetwijfeld één bij jou past. Van een mooie carrière opbouwen tot extra geld verdienen of geld besparen op je Rawa Secrets-aankopen. Op welk niveau je voor ons aan het werk gaat, beslis je zelf. Bij Rawa Secrets kun je starten als Ondernemer, Pro of als Fan. Je investering als starter bij Rawa Secrets is minimaal. Start je als Ondernemer of als Pro? Dan ontvang je bij Rawa Secrets een starterspakket, waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Bij Rawa Secrets run je als Ondernemer en Pro je eigen bedrijf. Dat doe je op jouw manier, in jouw eigen tijd en op de door jou zelf uitgekozen plaats. Rawa Secrets biedt je – als je dat wilt – ondersteuning om je business op en uit te bouwen. Wij delen de kennis en ervaringen die we door de jaren heen hebben opgedaan. Trainingen, cursussen en seminars worden georganiseerd om kennis uit te breiden, elkaar te versterken en ervaringen uit te wisselen.

Samenwerken met Rawa Secrets betekent ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Zo heb je de mogelijkheid om je eigen bedrijf te runnen of anderen te helpen met de verkoop van Rawa Secrets-producten.

RS Ondernemer
Als Ondernemer bouw je nieuwe relaties op en versterk je je bestaande relaties. Daarna start je met het op weg helpen van anderen, deel je jouw ervaringen en vaardigheden en bouw je een eigen team, waarmee je samen successen behaalt. Past het ondernemerschap bij jou kijk dan bij RS Ondernemer voor meer informatie.

RS Pro
Als Pro zet je je fulltime of parttime in voor het mooie concept van Rawa Secrets. Je bent geheel zelfstandig, niet afhankelijk van een werkgever en niet gebonden aan een verplichte tijdsindeling. Je wordt gecoacht door een Ondernemer en kunt- als je dat ambieert – zelf doorgroeien naar de functie van Ondernemer. Wil je meer weten over het worden van RS Pro? Kijk bij RS Pro voor meer informatie. 

RS Fan
Als Fan ben je erg enthousiast over de producten van Rawa Secrets. Je promoot de producten bij je familie, vrienden, kennissen en collega’s en ontvangt daarvoor punten die je kunt omwisselen in euro’s. Op deze manier kun je weer nieuwe Rawa Secrets-producten aanschaffen. Klein beginnen, groot winnen: van Fan kun je – als je dat ambieert – doorgroeien naar de functie van Pro. RS Fan worden? Kijk bij RS Fan voor meer informatie.